bookmark 6 föreställningar style1 Ort date_range 14 maj 2024 - 15 maj 2024

ES-dagar

Med alla fem inriktningar från Estetiska programmet på Katedralskolan erbjuder Es-dagarna en mångfald av imponerande sceniska uttryck på Regionteaterns scener.

Es-dagarna fungerar som en bro mellan skola och scenkonstvärlden, där Estetiska programmets elever och lärare får möta och samarbeta med Regionteaterns erfarna medarbetare. Genom denna samverkan inspireras ungdomarna till eget skapande och erbjuds en inblick i Regionteaterns breda utbud av evenemang och föreställningar.

Estetiska programmet på Katedralskolan i Växjö fortsätter att utveckla och främja unga talanger inom scenkonsten. Genom att erbjuda en plattform för unga konstnärer att blomstra, har Es-dagarna visat sig vara en betydelsefull och uppskattad händelse inom den lokala kulturella scenen.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla