bookmark 1 show style1 City date_range 1 August 2024

Doug Seegers på Jordhammars altan

Doug Seegers är tillbaka på vår altan

Välkommen till Jordhammars altan för en spelning med countrylegenden Doug på scen. Han var här 2019 och spelade rock’n’roll och country så hela altanen gungade. Nu är han äntligen tillbaka. https://www.dougseegersmusic.com/music

I ett gathörn i Nashville satt Doug och spelade intill ett soppkök där han ofta åt, då han “blev upptäckt” av de svenska artisterna Jill Johnson och Magnus Carlson och som var på besök för en tv-inspelning av Sveriges Televisions Jills veranda. Han framförde sin låt “Going Down to the River”, som artisterna uppskattade så mycket, att de erbjöd honom att direkt spela in låten i Johnny Cashs gamla studio och bygga mycket av programmet kring sig, sin låt och bakgrund.

HÅLLTIDER

18:00 Dörrarna öppnas för menygäster
18:30 Menyn serveras till bords
19:30 Gäster med entré biljett är välkomna
20:30 Doug på scen. (cirka tid)

 

MENY

Förrätt: Kreolsk skaldjursröra med majsbröd, syltad lök samt mixsallad och örtolja.

Huvudrätt: Kalventrecote med potatis och morotspuré, portvinssås, sommarprimörer samt krispig kål.

Dessert: Vitchokladpannacotta med rabarber och augustibär

(För vegetarisk eller specialkost, lägg en kommentar i bokningen eller maila/ring oss)

Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon 0303-773 555

HITTA HIT!

Med några kilometer utanför Stenungsund ligger Jordhammars Herrgård med granne till ridhuset. Cykelväg går hela vägen från Stenungsund till Kolhättans färjeläge. Buss nr 4 från Stenungsund stannar precis utanför. Vi har parkeringar utanför eller nedanför oss. Här hittar ni oss på Eniro kartan

 

BOENDE

Är ni långväga gäster har vi vandrarhem på ovanvåningen som ni är välkomna att boka.

 

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Är spelningen ute eller inne? Spelningen är på vår altan som har tak, vi rekommenderar att ni har en extra tröja då våra filtar är begränsade.

Vi är flera sällskap som gjort bokningar vid flera tillfällen, kan vi sitta ihop? Skriv i kommentarerna vid bokningen att ni vill sitta ihop så gör vi vårt bästa.

Vad innebär mat & entrebiljett? Ni blir tilldelad ett bord eller delar av ett bord och blir serverad dagens meny. Dryck ingår ej men ni kan beställa av servitören/servitrisen.

Vad innebär entrebiljett? Ni är inte garanterad sittplats men baren är öppen.

Är Jordhammars Herrgård handikappanpassat? Nja, vårt hus har många år på nacken men vi har tillverkat ramper så ni kommer in till oss och personalen är behjälpliga om det behövs.

Har ni övriga frågor kontakta oss på info@jordhammarsherrgard.se eller 0303-773 555

www.jordhammarsherrgard.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla