bookmark 2 shows style1 City date_range 10 August 2024 - 12 October 2024

Nadjas New York

Om hela världen hade haft en huvudstad, så skulle det vara New York. Det är staden mitt emellan Amerika och Europa – och nu kan du följa med Nadja Karlsson dit för en kväll. Inspirerad av Spritmuseums utställning True Crime gör hon en resa på båda sidor av lagen i staden som aldrig sover.

Under provningens 90 minuter få du reda på vad som egentligen dracks på förbudstidens hemliga lönnkrogar, och smaka på en stad som bjuder på så mycket mer än eleganta drinkar och kraftiga sängfösare. Det blir en spännande resa – och när den är slut vet du kanske varför till och med en klassisk bordeauxdruva trivs så bra i New York.

Nadja Karlsson har i över tjugo års tid föreläst och undervisat om mat & dryck. Med henne är en provning alltid mer än bara en provning, och resan till New York liknar ingenting hon har gjort förut.

Cheers and välkomna!

Entré till museet ingår i priset.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla