bookmark 5 föreställningar style4 orter date_range 3 oktober 2024 - 1 december 2024

Danny Saucedo - Unplugged Turné 2024

Danny Saucedo behöver knappast någon närmre presentation. Med mängder av hitlåtar och slutsålda arenaturnéer är han en av landets största artister. I höst får du nu den unika chansen att komma honom riktigt nära. Se Danny i höst i en mer intim miljö och ta chansen att se honom och hans låtskatt som om det vore i vardagsrummet.

 

Det ska bli otroligt kul att få spela min musik på ett helt annat sätt med bara tre musiker på scenen. Det blir både nya och gamla låtar som ryms i repertoaren, säger Danny i kommentar. 

 

Danny Saucedo, född 1986 i Stockholm, är en av vår tids mest folkkära artister, sångare, låtskrivare och underhållare. Det finns få akter i Sverige som varit lika konsekventa över lika lång tid, och som fortsatt vara ett återkommandeinslag i både TV-rutan och på scener runt om i landet. Dannys katalog har genererat över 350 miljoner streams, med singlar som fått hela 28 platina- och 11guldcertifieringar.

 

2017 markerade ett nytt kapitel för Danny när han satte upp den egna scenföreställningen “NU”, på Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg. Föreställningen sålde över 150 000 biljetter. Hösten 2019 sattes en andra föreställning upp, “The Run(A)way Show”, där han lyckades med konststycket att sälja ut, bland annat, Cirkus i Stockholm hela 35 gånger.

I höst åker Danny Saucedo på en lång och rikstäckande turné med start i Borås 3 oktober. Konceptet är nedskalat, akustiskt, intimt och samtidigt introducerar Danny publiken till ny musik som släpps under våren.  

 

Åldersgräns: 13 år, ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla