bookmark 2 shows style2 cities date_range 27 February 2025 - 1 March 2025

Thåström 2025

Med oförminskad vitalitet, karisma och musikalisk intensitet lyckas Thåström att bli mer relevant för varje år som går. Idag är betraktelserna intimare, arrangemangen öppnare och tempot lägre men hans närmast patenterade ljudbild behåller samma känsla av akut nödvändighet. Vilket ger en förklaring så god som någon till varför han både har lyckats behålla sin gamla publik och ständigt attraherar nya generationer fans.

 

I höst släpper Sveriges mest självlysande rockstjärna sitt elfte soloalbum och kort därefter åker han ut skandinavienturné, vars Umeå/Östersund-besök äger rum den 27 februari/1 mars.

 

Åldersgräns
Umeå: 18 år.
Östersund: 13 år (18 år i serveringsområdet) 

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla