bookmark 1 show style1 City date_range 7 September 2024

Konsert med Bodekull Gospel & Jazz Orchestra

Gospel och soul är tätt sammanflätade grenar på det musikaliska trädet, sprungna ur mötet mellan afrikansk och europeisk musik där hoppet och längtan efter frihet är det bärande temat. Kraften och glädjen i musiken och texterna har inspirerat och burit människor genom generationer.

 

I den här konserten får vi lyssna till storbandet Bodekull Gospel & Jazz Orchestra med solisterna Anna Weister Andersson, Oskar Briland och Kristoffer Lignell som lyfter fram välkända soul- och gospellåtar av Andraé Crouch, Stevie Wonder och Kirk Franklin, liksom nyskriven musik av Anna Weister Andersson själv. Alltsammans förpackat i jazziga storbandarrangemang av bandets musikaliske ledare Christoffer Wallin.

 

En grymt svängig konsert full av glädje, energi, spontanitet och den innerlighet som kännetecknar gospel och soul utlovas!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla