bookmark 1 show style1 City date_range 12 October 2024

NIKLAS FRÅN GÖTEBORG

Efter publikrusningen på Lisebergsteatern under våren med 34 (!) utsålda föreställningar så känns det oerhört kul att nu även Falkenberg får ta del av ”Niklas från Göteborg”

När Niklas Andersson satte upp standupföreställningen “Medelmåttan från Hisingen” på Draken i Göteborg var tanken att köra en kväll, men det blev förlängning, på förlängning, på förlängning. Sammanlagt gjorde han över 60 föreställningar av den kritikerhyllade showen och till slut hade fler än 35 000 personer runt om i landet sett Niklas standup. Nu, drygt fem år efter den oväntade succén får publiken chansen att se Hisingens roligaste igen i  hans nya standupshow.

Medelmåttan från Hisingen” var en nostalgisk tillbakablick på en del av Göteborg där allas föräldrar jobbade på Volvo, SKF eller på något av varven och det coolaste som gick att dricka i kaffeväg var café au lait. ”Niklas från Göteborg” som hade premiär på Lisebergsteatern i vintras är dels en fristående fortsättning på Niklas berättelse och dels något helt nytt.

”Niklas från Göteborg” hade premiär på Lisebergsteatern 2 februari 2024

Föreställningen är ca 90 minuter utan paus.

Ingen åldersgräns men showen rekommenderas från 16 år.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla