bookmark 1 show style1 City date_range 16 December 2024

SMASH INTO PIECES LIVE

Smash Into Pieces och CMG presenterar:
Manifest Tour: Final Chapter 

Med Melodifestival-succén i ryggen förbereder sig den cinematiska rockgruppen Smash Into Pieces för konsert i SANDVIKEN och den 16:e december intar de RESTAURANG BOLAGET på KULTURCENTRUM där publiken bjuds på en helkväll av både gammalt och nytt material.

Smash Into Pieces har en lång karriär bakom sig med otaliga turnéer i Europa, USA och Sverige i bagaget. Våren 2023 medverkade de i Melodifestivalen med bidraget ‘Six Feet Under’, som nu har sålt fyrdubbel platina i Sverige, och i år ställde de upp på nytt med ‘Heroes Are Calling’ som även den tog sig hela vägen till final.

Bandet bjuder på en full konsertupplevelse och möjlighet att träffa dem efteråt, ta foton och få autografer. Det finns även möjlighet att köpa tilltugg och drycker på plats.

Dörrar 19:00 || Show 20:00  

För HKP och ledsagar biljetter kontakta Receptionen på Kulturcentrum, 026-279700 eller folketshus@sandvikenfh.se 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla