bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Lillasyster på Jordhammars altan

Mat och musikkväll med Lillasyster

När Lillasyster dyker upp på vår altan så blir det alltid magisk stämning! Intimt, avskalat, fantastisk publikkontakt och rock´n roll så skjortorna står rätt ut! En konsert som man inte får missa om man gillar hårdrock.

 Hålltider

17:30 Dörrarna öppnas för menygäster

18:00 Menyn serveras till bords

19:00 Gäster med entré biljett är välkomna (endast 150 biljetter)

20:30 Lillasyster på scen. (cirka tid)

MENY

- Karabisk räksallad med smak av mango och sticklök serveras med flatbread samt pak choi.

- Friterad fläsksida med smak av ingefära och chili, sötpotatiskaka, Jack Danielssky, chipottlebea samt ugnsbakad silverlök.

(För vegetarisk eller specialkost, lägg en kommentar i bokningen eller maila/ring oss) 

Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon 0303-773 555

Hitta hit!

Med några kilometer utanför Stenungsund ligger Jordhammars Herrgård med granne till ridhuset. Cykelväg går hela vägen från Stenungsund till Kolhättans färjeläge. Buss nr 4 från Stenungsund stannar precis utanför. Vi har parkeringar utanför eller nedanför oss. Här hittar ni oss på Eniro kartan

https://www.jordhammarsherrgard.se

Boende

Är ni långväga gäster har vi vandrarhem på ovanvåningen som ni är välkomna att boka. 

Vanliga frågor & svar

Är spelningen ute eller inne? Spelningen är på vår altan som har tak, vi rekommenderar att ni har en extra tröja då våra filtar är begränsade.

Vi är flera sällskap som gjort bokningar vid flera tillfällen, kan vi sitta ihop? Skriv i kommentarerna vid bokningen att ni vill sitta ihop så gör vi vårt bästa. 

Vad innebär mat & entrebiljett? Ni blir tilldelad ett bord eller delar av ett bord och blir serverad dagens meny. Dryck ingår ej men ni kan beställa av servitören/servitrisen. 

Vad innebär entrebiljett? Ni är inte garanterad sittplats men baren är öppen. 

Är Jordhammars Herrgård handikappanpassat? Nja, vårt hus har många år på nacken men vi har tillverkat ramper så ni kommer in till oss och personalen är behjälpliga om det behövs. 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla