bookmark 1 show style1 City date_range 20 July 2024

Emil Assergård med band & dans till PH's på Brännaberget!

Marknadsfest på Brännaberget! Dansbandet PHs spelar upp till dans och livekonsert av Emil Assergård med band! 
Allt detta i den inglasade dansrotundan som i år blir 60 år. Här har många kunnat dansa till den milsvida utsiken från berget i midnattssolens sken. 

Emil Assergård
Emil Assergård, född 23 maj 1991 i Undrom, är en svensk musiker och låtskrivare. 
Sedan debutalbumet "Rakt från hjärtat" släpptes år 2013 har han släppt över 50 låtar, däribland hits som "All in", "Jag råkade sälja min bästa vän" och "Dör för dig". 
Emil har belönats med en rad platina- och guldskivor, varit en av Sveriges 50 mest spelade manliga artister i flertal år och nominerats till "Årets manliga liverartist" i Rockbjörnen år 2019. Under 2020 släppte Emil singlarna "Dom vi inte tycker om", "Om jag vore DJ", "Våran sista sommar", "Livet Suger" och "Försöker" och året därpå medverkade han i Melodifestivalen med låten "Om allting skiter sig". 
Emil har i dagsläget över 200 miljoner streams på Spotify, fullsatta spelningar landet över och en stor livepublik som älskar honom. Han är under våren aktuell med flera singelsläpp och konserter. 

PH's
Dansbandet från Uppsala med rötterna från Sannex.
2011 grundades PHs för att spela på privata tillställningar men snabbt blev efterfrågan stor och bandet valde då att kör på heltid. 
PHs är ett band med glädje på scenen och en ordentlig blandning på låtar. 

Öppet 19-02
Dansen börjar kl. 19.30 - 23.30 (med paus emellan)
Emil Assergård med band kliver upp på scen kl. 23.30-01.00
Rockduon underhåller under kvällen från kl. 21.00
Obs! Tiderna är ungefärliga

Åldersgräns 13 år. Under18 år i målsmanssällskap. Till serveringsområdet där alkohol serveras gäller 18 års åldersgräns. 

Utgång är lika med Hemgång, från kl. 22.00

Väskförbud, till detta evenemang är det tillåtet att ta med en mindre väska som du visar upp i entrén. Detta kan komma att ändras enligt vad som råder om väskförbud vid evenemangstillfället. Information om vad som gäller om väskförbud kan du hitta på; polisens Q&A.
Ingen medhavd mat, dryck, burkar, termos, glasflaskor, fyrverkerier eller paraplyer är tillåtet att tas med in på området. Visitering kan komma att ske i entrén.
Märkbart påverkade personer kan nekas inträde samt alkoholtest kan förekomma för ungdomar under 18 år. 

Försäljning av mat och dryck finns på området under kvällen. 
Betalningsmedel kontant, kort och swish. På några försäljningställen gäller endast kontant eller swish betalningar. 
Parkering för inbetalande gäster, värdar finns som anvisar parkering. Parkeringsavgift 40 kr, swish nr 123 358 72 43 eller kontant betalning av parkeringsplats. 
Reserverat område finns för ställplatsparkering - drop in. 

Busstransfer från Grand Artic Resort-Ica-Brännaberget med start kl. 19-21.30 och återresa kl. 01-02.30. Bussturerna går varje halvtimma enligt tiderna och är gratis!

Vi ses på Brännaberget 20 juli!


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla