bookmark 1 show style1 City date_range 27 August 2024

Film under bar himmel 27/8

Låt dig omslutas av lindar och avenbokar i den ljumma sommarkvällen och njut av film under bar himmel på Fredriksdalsteatern. I samarbete med Doc Lounge bjuder vi in till filmkvällar två tisdagar i augusti, med fri entré. I fokus står humor och kvällen ramas in med samtal och stand-up med aktuella artister. Filmen som visas denna kväll meddelas inom kort. 

Givetvis är vår sköna trädgårdsservering hela kvällen där Kvarteret Erikstorp erbjuder utvalda små och lite större rätter utifrån säsongens lokala skafferi. Med miljö, hantverk och engagemang lagas maten från grunden och bland dryckerna finns flera lokala producenters somriga utbud. Som en dröm att njuta av tillsammans med nära och kära! Serveringen öppnar två timmar innan föreställningen. 

Varmt välkommen på en kväll i glädjens tecken med humor från förr och nu i en inspirerande miljö.

Fritt inträde, boka en denna biljett (platsbiljett) för säkrad entré. Fri placering i salongen! 

Med stöd av kulturnämnden i Helsingborg
 
----------

Området och serveringen är öppen från 18:30. Ingång sker mellan Fredriksdals Muséer och Trädgårdars parkering och huvudentré, våra värdar hjälper er att hitta rätt på plats. 

 - Fredriksdalsteatern är en utomhusteater och som publik sitter du under bar himmel
 - Föreställningen genomförs även om väderleken innebär regn, kyla och blåst 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla