bookmark 1 show style1 City date_range 16 November 2024

Hyllnings-show Svenne Hedlund & The Hep Stars

Hyllnings-show Svenne Hedlund & The Hep Stars 

Upplev en magisk hyllning till musiklegenden Svenne Hedlund, en ikon som lämnade oss 2022. På scenen samlas fantastiska artister som Peter Jezewski, Dan Hylander, Tone Norum och Py Bäckman, tillsammans med skickliga musiker som framförallt tolkar Hep Stars och Svenne & Lotta.

Denna nostalgiska afton kommer fyllas med ikoniska låtar som "Lilla Sofie, "Sunny Girl", "Wedding," "Caddilac" och "Bang a Boomerang." För att göra kvällen ännu mer minnesvärd erbjuds även försäljning av exklusiva t-shirts, CD-skivor och möjligheten att få autografer från dessa härliga artister. Missa inte chansen att vara en del av denna oförglömliga hyllning till Svenne Hedlund en av våra mest älskade musikaliska ikoner med dessutom en stark koppling till Falkenberg där både han och bandet var mycket på 60-talet. Den stora hitlåten "Wedding" skrevs t ex i Vinbergs kyrka.

Hjärtligt välkomna till en nostalgisk afton.
Se mer www.bebopaluba.com

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla