bookmark 1 show style1 City date_range 14 July 2024

Moneybrother / Anders Wendin live i Stelors Lada

Efter förra årets utsålda succé på Stelor återvänder Anders Wendin a.k.a. Moneybrother återigen till Stelor, solo på scen, så att hans röst och hans gitarr ensamma får fylla ut rummet i vår lada!

Anders ”Moneybrother” Wendin debuterade i slutet på 90-talet som sångare i bandet Monster. År 2002 släppte han sin första EP som Moneybrother och har sedan dess hunnit ge ifrån sig otaliga album – både som Moneybrother och på modersmål som Anders Wendin.

Med hundratals konserter i ryggen, både på egen hand och med fullt band, har Anders gjort sig ett namn som en av landets främsta liveartist och i sina olika musikaliska kostymer förenat både punk, soul, rock, tröstrikt, storslaget och intimt. År 2017 medverkade Anders Wendin i TV4-succén Så Mycket Bättre. Med sina själfulla och hyllade tolkningar sjöng han sig än djupare in i vardagsrummen och blef Moneybrother med hela svenska folket.

2023 firade Moneybrother 20-årsjubileet av sitt debutalbum Blood Panic, liksom ungefär 1000 spelningar som blev en direkt följd av skivan. Under åren som passerat sedan ’Blood Panic’ har Anders ”Moneybrother” Wendin cementerat sin position som en av våra mest angelägna artister.

Varmt välkommen tillbaka till Stelor, Anders!!

Restaurangen kommer från. i år att erbjuda en 3-rätters middagsmeny kl 17.30 för att vara klar med middagen i god tid inför konserten och njuta lite extra av kvällen. Middagsplatserna är begränsade till totalt 50 pers och bokas som en vanlig biljett med middagen inbakad i priset. Observera att denna sittning ej är avbokningsbar, men att vi mer än gärna hjälper dig och ditt sällskap att förmedla Mat & Middag-biljetten i det fall ni får förhinder. (Se nedan för mer info.)


17.30 Restaurangen öppnar
19.00 Ladans bar öppnar med Fördrink & enklare snacks
20.00 Konsert


Konsertlängd: ca 2 h inkl. paus.


Biljettpris: 520 kr (inkl serviceavgift)
Biljett + fördrink & enklare snacks: 620 kr (inkl serviceavgift)
Middagsmeny + konsert: 1285 kr (inkl serviceavgift)


Musik & konsertbokare: Pontus de Wolfe, 070-940 88 95, music@pontusdewolfe.com
Restaurangen, Stelor: My Wrethagen, 073-518 18 89, my@stelor.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla