bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 18 maj 2024

Jenny Blue & The Tombstone Shadows

Lördag den 18 maj kl 18.30
Picknick (ta med egen mat och dryck)  
Entrepris: 200 kr  
Valldammsgatan 2, 231 43 Trelleborg

Route 108 är på scen 19.00 o spelar ca 45 min

Jenny Blue & The Tombstone Shadows är på scen 20.00 och spelar 1 x 60 min + 1 x 45 min

Jenny Blue & The Tombstone Shadows

Malmös Jenny Jonasson får anses som en av Skånes främsta blues & soul-drottningar. Med sin egen hybrid av Aretha & Janis har hon verkat i otaliga musikaliska samarbeten. Det senaste projektet Tombstone Shadows är en kvartett/kvintett startat av Österlengitarristen Tor Andersson. Det är ett gäng rutinerade Skånebaserade musiker som tolkar bortglömda örhängen i genrerna Blues / Soul på ett helt eget, svängigt, ärligt och naket sätt. Förutom att spela så mycket som det går i eget namn har de bl a agerat support till namn som Mats Ronander, Sanne Salomonsen, Mikael Rickfors, Py Bäckman, Ola Magnell & Damn (Timbuktu). I Februari 2021 släpptes deras kritikerhyllade debut EP ”Låt Mig Få Gå” och den 22 Januari 2023 släpptes efterföljaren ”Moment 22”.    

Jenny Blue Jonasson - Sång, körer
Tor Andersson - Gitarrer, munspel
Gabriel Pyk Waite - Kontrabas
Pontus Ottenfelt - Percussion
Magnus Nörrenberg - Organ

Route 108

Utforska den unika ljudvärlden av Route 108! Med en distinkt sammansättning av två akustiska gitarrer och en bas skapar de en fängslande fusion av americana och folk, kryddat med skånsk country. Deras musik präglas av själfulla harmonier och äkta känsla när de alla sjunger tillsammans. 

Route 108 bjuder på en autentisk upplevelse där de spelar det de älskar och delar sin passion med publiken. Upplev den rika traditionen och den moderna twisten av Route 108 live på scenen – en resa genom tid och rum som kommer att beröra och inspirera.

Johannes Engström
Jeanette Ahlberg
Andreas Olsson

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla