bookmark 1 show style1 City date_range 25 July 2024

Sommarkväll på Stora Gåsemora - Markus Krunegård

MARKUS KRUNEGÅRD 25 JULI

Personer under 18 endast i målsmans sällskap. 
Barn under 13 gratis entré men får på grund av lagstiftning inte vistas i ladan under konserterna. 
Gården utanför ladan är däremot barnvänlig.
Rullstolsplatser bokas via mail info@monarch.se. Begränsat antal. Ledsagare gratis.

Är du nyfiken på vilka artister som kommer besöka Gåsemora ska du registrera dig på vårt nyhetsbrev där får du all information före alla andra och förtur vid biljettsläpp. Självklart bör du även kolla in våra sociala medier Facebook och Insta.

Markus Krunegård kommer till Stora Gåsemora 25 juli.
Markus Krunegård har sedan debuten med Markusevangeliet 2008 fått hela Sverige att sjunga med i låtar om att vara en vampyr och att askan är den bästa jorden. Efter medverkan i TV4´s Så mycket bättre 2022 befäste Markus sin plats på den svenska rockhimlen.

Vi kan ser fram emot ännu en magisk konsertsommar på Stora Gåsemora. Förutom Krunegård 25 juli får vi besök av  Victor Lelksell 16 juli, Carola 19 juli, Markus Krunegård 25 juli och Blacknuss med Titiyo och Eric Gadd 30 juli

Monarch Music har arrangerat konserter i den gamla höladan på Stora Gåsemora gård på Fårö sedan 2011. Det har varit en fantastisk resa med helt magiska konserter av Tomas Ledin, Benjamin Ingrosso, Miss Li, Laleh, First Aid Kit, Lars Winnerbäck, Timbuktu, Miriam Bryant, Ulf Lundell, Bo Kaspers orkester,  Magnus Uggla, Veronica Maggio mfl.

Vi vill gärna uppmuntra er till att ta med era barn på våra arrangemang, vi vet hur kul det är att göra saker tillsammans hela familjen. Det är anledningen till att barn under 13 går in gratis på våra konserter. Dock finns det lagar som reglerar hur hög ljudvolym man får utsätta barnaöron för och därför är det olagligt att låta barn under 13 vistas inne i ladan under konserterna. Gårdsplanen utanför själva ladan är däremot barnvänlig.
Servering av mat och dryck finns på området nära ladan i samband med konserterna. Egen mat och dryck får ej medtagas. Observera att våra konserter är inomhus i en före detta hölada. Det är endast ståplats och man får inte ta med stolar in i ladan.
Om ni planerar att resa till någon av våra konserter från Storön (Gotland) vill vi starkt rekommendera er att starta resan till Fårö tidigt på dagen. På så sätt slipper ni sitta i långa köer till Fåröfärjan och ni kan tillbringa dagen här uppe och kan njuta av stränder och sevärdheter och äta lunch på någon av Fårös fantastiska restauranger. När det börjar bli dags för konsert kan ni ta er till Gåsemora i lugn och ro och slippa stress och köer.
Plats: Stora Gåsemora gård
Konsert: Markus Krunegård
Entré från 17:00
Konsertstart: 20:00
Sommarkväll på Gåsemora – Musik, gemenskap och utsålda konserter sedan 2011

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla