bookmark 1 show style1 City date_range 7 July 2024

Tomas Andersson Wij

I 25 år har Tomas Andersson Wij byggt sin publik genom många hyllade album och idogt turnerande. Med allvar och humor, en skicklig berättarteknik, melodier som fastnar och en karaktäristisk röst har hans musik letat sig in i lyssnarna. Den 7 juli 2024 kommer han till Hälsinglands Träteater på Stenegård i Järvsö för en exklusiv och intim sommarkonsert.

⌁ 7 juli 2024 | Stenegård i Järvsö
⌁ Insläpp: kl. 17:30
⌁ Evenemangsstart: kl. 19:00
⌁ Speltid: 90 min
⌁ Biljett parkett: 450 kr
⌁ Biljett läktare: 425 kr
⌁ Barn under 13 år endast i målsmans sällskap.

Om Tomas Andersson Wij
Tomas är flerfaldigt grammisnominerad och har blivit tilldelad Sveriges samtliga tre Evert Taube-stipendier samtidigt som Bonnier har gett ut hans texter i bokform. Många upptäckte honom i SVT-programmet Tomas Andersson Wij spelar med och ännu fler genom hans medverkan i Så mycket bättre år 2017.

När det 2020 blev en ofrivillig paus i turnerandet startade Tomas den uppmärksammade podcasten Hundåren där han samtalar med artistkollegor som Laleh, Annika Norlin och Peter LeMarc om deras motgångsperioder. Tomas är och förblir en stark kraft på den svenska musikscenen, något som inte minst befästs genom 15 utgivna skivor och flertalet lyckade samarbeten med artister som Mauro Scocco och Jonathan Johansson.

Nu är han aktuell med nysläppta albumet Sorgsna sånger gör mig glad – det 13:e albumet i ordningen. 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla