bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Nationalteaterns Rockorkester + Sator

Nationalteaterns Rockorkester återvänder till Göteborg 31 augusti tillsammans med Sator! Denna gång på en helt ny konsertplats, nämligen Slottsskogsvallens Entrépark.

 

Linnéstaden, Majorna, Slottsskogen – mer Göteborg än så blir det knappast. Spelplatsen passar båda banden som ”hand i handske” och äntligen blir det en utomhuskonsert på den riktiga hemmaplanen.

 

Det blir helt klart en favorit i repris när bandet som berört generation efter generation med sin kultförklarade rock återvänder till Göteborg i sommar. "Livet är en fest”, “Hanna från Arlöv”, “Bängen trålar”, “Barn av vår tid”, är bara ett urval av de hits som detta legendariska band bjudit fansen på sedan starten 1978.

 

Med sig på denna konsert har dom det klassiska rockbandet Sator som med ett fokus på starka låtar och en glödande liveshow gör kvällen till en riktig rockfest!

Åldersgräns: 13 år, (18 år inne i serveringsområdet). Ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett.

 

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla