bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Grund konsertbiljett: Alice Boman

Alice Bomans första EP Skisser (2013) skrevs hemma i sovrummet i Malmö, utan en tanke på att någon skulle höra. Men en demo med hemmainspelningarna nådde Adrian Recordings och resten är historia. I juni 2013 fick Alice sitt genombrott med låten Waiting. Det blev artiklar i internationella medier som The Guardian och Entertainment Weekly. Debutalbumet Dream On nominerades till en Grammis och på Manifestgalan tilldelades hon priset Årets kompositör. Alice Boman åkte på turnéer i Europa och USA och hennes musik hördes i TV-serier som Suits, 13 Reasons Why och Transparen, med flera. Debutalbumet Dream On släpptes 2020 och hyllades världen över för låtarna och dess intima, melankoliska och drömska ljudlandskap.

Hösten 2022 var det dags för den efterlängtade uppföljaren The Space Between. Som titeln indikerar har Alice Boman på The Space Between hämtat näring ur utrymmet som uppstår mellan ord, de outtalade banden mellan människor, universums oändlighet och hennes egen plats i allt detta. 

Vi ser fram emot en drömsk och intim spelning när vi välkomnar Alice Boman till vår Grund-scen den 19 april!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla