bookmark 2 föreställningar style2 orter date_range 27 juli 2024 - 28 juli 2024

En kväll - 2 konserter | Jill and the Johnsons + Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds

Under två sommarkvällar kan du uppleva två av landets folkkäraste artister och deras underbara band som tillsammans kommer att bjuda in till oförglömliga och fantastiska spelningar på mysiga Murberget i Härnösand och Hägnan i Luleå!

 

Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds 

Under hösten 2023 släppte Magnus Carlson med Jesper Lindell och hans band albumet “Brunnsvik Sounds” och begav sig ut på en omfattande Sverigeturné – som blev så lyckad att de bestämde sig för att göra ännu ett album som nu är inspelat och beräknas släppas under våren. I sommar beger sig denna fantastiska ensemble ut för att möta sin publik runtom i landet. Magnus Carlson och nio musiker kommer bjuda på låtar från sina snart två album, kryddat med pärlor ur Magnus Carlsons solokatalog.

 

Jill and the Johnsons 

”JILL AND THE JOHNSONS” är ett ösigt och sammansvetsat band som efter fjolårets bejublade spelningar i Sverige bjöds in som husband till premiäravsnitten i årets säsong av På Spåret, där de gjorde succé med över 2 miljoner tittare. Göran Eriksson, Patrik Hjerling och Janne Robertsson, topptrion bakom Jill, och -”THE JOHNSONS” har tillsammans med Jill arrangerat nyskriven musik. Bandets trio har landat Jill Johnson i ett nytt sound som blev en nytändning för dem alla och som fick Jill och musikerna att stå på tå inför varandra, improvisera utan gränser och skratt både på och av scenen. 

Åldersgräns

13 år. Ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett.


Scenen byggs upp vid en gräsyta så ta med dig en picknickfilt eller campingstol för att avnjuta konsertkvällen på bästa sätt. 

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla