bookmark 8 shows style8 cities date_range 31 July 2024 - 24 August 2024

Magnus Carlsson & Linda Bengtzing - Parksommar 2024

Rullstolsplatser bokas via mail info@monarch.se. Begränsat antal. Ledsagare gratis entré.
Barn under 13 år gratis entré i målsmans sällskap (gäller ej Djurönäsets folkets park och hotell Hedåsen i Sandviken). 

Efter en utsåld succéturné hösten 2023, och kommande vårturné i Sveriges största konserthus och teatrar, är vi glada att berätta att Magnus Carlsson och Linda Bengtzing kommer besöka flera av våra vackra och historiska folkparker i sommar. Detta med en specialanpassad konsertversion av deras show ”En jäkla massa Schlager". Sommarpremiär för "En jäkla massa schlager" blir det i Hunnebostrand den 31 juli och pågår fram till den 24 augusti 2024.

När två av Sveriges mesta schlagerstjärnor åker på gemensam sommarturné runt om i folkparkerna kan publiken räkna med en fartfylld konsert fylld av energi och odödliga schlagerhits. 

Starten för schlagersamarbetet var deras hyllade mellanakt i Melodifestivalen 2023 och fortsatte sedan med utsålda turnéer av ”En jäkla massa Schlager”.

På publikens begäran fortsätter artisterna även under sommaren 2024.

”Det här är schlagerbonanza deluxe” säger Magnus och skrattar. Staplar du våra egna mellobidrag på varandra har du redan där 16 låtar. Vi har ju båda hits även utanför melodifestivalbubblan så vi har fått vara kreativa när konserten sattes ihop. Vi vill ju bjuda publiken på allas schlagerfavoriter!

Magnus och Linda känner varandra väl sedan länge och det är inte första gången de är ute på turné ihop.

”Det är så himla kul att turnera med Magnus - vi har samma humor och vi kompletterar varandra så bra.Tillsammans har vi ju 50 års scenerfarenhet, inte illa med tanke på att ingen av oss fyllt 50 ännu, haha! 
Men detta är verkligen en schlagerexplosion!”

Självklart får vi höra Magnus och Lindas egna schlagerhits och även oväntade låtar och personliga favoriter. 

På scenen återfinns även namnkunnige Jonas Gröning som kapellmästare och ett gäng välmeriterade musiker, alla taggade till tusen på att leverera 90 minuters schlagerexplosion.

PRESENTERAS AV MONARCH MUSIC & PROGRAMBOLAGET 
I SAMARBETE MED FOLKETS HUS OCH PARKER

Biljetterna är släppta via www.enjaklamassaschlager.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla