bookmark 1 show style1 City date_range 8 November 2024

A true Elton John tribute

Tillsammans med Sveriges bästa musiker bjuder Jonas Gideon på en tributekonsert med fokus på total hyllning och vördnad för Sir Elton Johns musik. Allt från de stora balladerna, de rockiga superklassikerna men även de lite mer okända låtarna för den inbitne Elton-nörden. Ta fram glittret, paljetterna, huvudbonaderna, brillorna, de högsta av klackar, det största av leenden och kom och dansa, sjung och njut av en kväll ni aldrig kommer att glömma på Falkenbergs Stadsteater.

 Av en slump träffar artisten Jonas Gideon Elton John strax före dennes konsert på Ullevi i Göteborg 1998 och han blir besatt. Han lär sig närmare 200 låtar och genom åren har han sett Elton live 15 gånger. Tack vare Elton John valde Jonas att bli professionell musiker och sångare. Han har sedan dess spelat med stora delar av Sveriges artistelit som t ex Carola, Molly Sandén, Jennifer Brown, Victor Norén, Janne Schaffer mfl. Efter att ha jobbat som musiker i 20 år var det 2023 dags för Jonas att dra igång "A true Elton John tribute".  

Konsertens längd: 2 timmar inklusive paus.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla