bookmark 1 show style1 City date_range 5 October 2024

Lisa Miskovsky

I konsertföreställning "Eljest" tar Lisa Miskovsky med publiken på Stadsteatern till en glänta i sin del av världen. Naturen har alltid varit viktig för Lisa, som har hämtat mycket kraft från den norrländska myllan. 

Liksom i sitt Sommarprat vill Lisa dela med sig av livet, resan och allt runt omkring karriären. Här beskriver hon känslan av att vara den udda fågeln – lite eljest – med två olika kulturer från andra länder i ryggen. Rollspelsnörden som både sportade och spelade musik, men som alltid stod lite utanför gruppen. Det blir en nära och varm stund i västerbottnisk berättaranda, med musiken som nav.

Lisa har under året tagit nya kliv framåt i karriären både med en ny repertoar på svenska och med berättarföreställningen Eljest. Med dessa har hon vunnit och övertygat en allt större publikskara om sin stora kapacitet som berättare,  manusförfattare och textförfattare i det svenska språket. 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla