bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 30 juni 2024

David Carbe & Negar Zarassi

En Sopran - en pianist - från boogie till opera!

Sångerskan Negar Zarassi och pianisten David Carbe bjuder in till en fartfylld och stämningsfull konsert med allt från opera, musikal och visor till boogie-woogie och en himla massa annan härlig musik.
Denna duo kombinerar virtuositet med humor på ett oslagbart sätt och tillsammans levererar de en underhållande musikalisk högtidsstund du sent ska glömma.

Negar Zarassi
Den svensk-iranska stjärn-sopranen Negar Zarassi har med sin varma och uttrycksfulla röst berört miljontals med sin sång. Oavsett om det är stora tv-produktioner med miljonpublik eller en liten scen med intimt upplägg når hon fram till åhörarnas hjärtan. Med sitt fylliga sound och sin unika förmåga att alltid skapa närvaro har hon engagerats som solist av bland annat Göteborgs Symfoniker, GWO och Malmö Opera. I samband med Kungens besök i Göteborg sommaren -23 valdes hon ut att sjunga som solist innan kungens tal vid Börshuset. Hennes solokonserter på Storan och Stenhammarsalen i Göteborg under hösten -23, blev snabbt slutsålda

David Carbe
En prisad pianist och entertainer från Kungälv! Carbe har hunnit med en hel del under sina 30 år.Bland meriterna finns Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Charlotte Perrelli, Nanne Grönvall, Robert Wells, Sonja Aldén och Malena Ernman samt konceptet ”Carbe med gäster” som gjort succé i många svenska städer. Carbe är en mycket virtuous pianist som sprider glädje med sitt avslappade sätt och humoristiska mellansnack.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla