bookmark 2 föreställningar style2 orter date_range 2 augusti 2024 - 3 augusti 2024

Takida & Stiftelsen

Med sångaren Robert Pettersson som gemensam nämnare gör Takida och Stiftelsen två exklusiva konsertkvällar i sommar! Efter förra årets gemensamma turné blir det ett kärt återseende och en unik chans att uppleva två av Sveriges största och mest framgångsrika band och alla deras hits under en fullspäckad kväll.

Special Guest dessa kvällar är americana- och countryinspirerade Jay Smith!

 

Takida

Takida bildades 1999 och slog igenom stort några år senare med debutalbumet ”Make You Breathe” 2006. Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln ”Curly Sue”. Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor. Med hiten ”Master” blev bandet rejält stora i Tyskland där de ofta är och spelar på stora arenor.

 

Stiftelsen

När barndomskamraterna Robert Pettersson från Takida, och Micke Eriksson drog igång Stiftelsen 2012 var ingen förberedd på mottagandet. Singeln ”Vart jag än går” slog ner som en bomb. Låten har spelat sig till 11xPlatina, låg på Svensktoppen hela 40 veckor och tilldelades en Grammis för ”Årets låt”. Debutalbumet ”Ljungaverk” togs emot med öppna armar och sålde snabbt platina.

Åldersgräns: 18 år. Ok 13 år med målsman. Alla behöver giltig biljett!

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla