bookmark 5 shows style1 City date_range 25 July 2024 - 11 September 2024

Stenkusten – en matvandring i skumtimmens landskap

En matvandring längs Ölands dramatiska stenkust. ”Matvandring i Skumtimmens landskap” är en kortare matvandring där vi bjuder på öländska smaker med berättelser och skrönor. Vandringen utgår från skurkvarnen i Jordhamn som ligger vid kusten några kilometer norr om Sandvik på nordvästra Öland.

Med en kunnig och engagerad guide vandrar du längs Ölands unika stenkust där berättelser om traktens natur- och kulturhistoria varvas med smaker från det gastronomiska Öland. De öländska läckerheterna dukas upp i naturen. Allt är närproducerat.

Mat och dryck som bjuds kommer från Öland. Att matvandra är en hälsosam och berikande upplevelse för kropp och själ. Känn dofterna, njut av den höga himlen och närheten till havet.

Speciella temavandringar: 
Kvällsvandring     tisdag 25 juli

Information

Vandring: ca 3 km med start vid skurkvarnen i Jordhamn.

Tidsåtgång: ca 3 timmar inklusive matstopp.

Klädsel: bekväma vandringsskor/sandaler/gympaskor och kläder efter väder.

Terrängen är ganska lätt att vandra i.

Ta med: egen vattenflaska om det är varmt.

Hund är välkommen om den hålls kopplad.

Vänligen ange allergi eller kost att ta hänsyn till när du bokar din biljett.

Varmt välkommen till Öland!

Grupper och företag

Om ni är en grupp kan ni boka egen dag och egen guide enligt överenskommelse.

Kontakta arrangören Visit Kalmar Öland om du har frågor:
E-post: info@visitkalmaroland.com 
Tel: 0763-22 84 88

Bokningsvillkor

Biljetten är inte personlig utan kan överlåtas. Visit Kalmar Öland garanterar att ni alltid får inbetalda pengar tillbaka om arrangemanget ställs in. Inga extra försäkringar behövs. Om ni själva skulle få förhinder och avbokar via telefon 0763-22 84 88 eller mejl info@visitkalmaroland.com senast 48 timmar före arrangemanget återbetalas inbetalda pengar. Sker det efter behålls 10% i administrationsavgift.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla