bookmark 0 föreställningar style1 Ort date_range Inga föreställningar

RICKY RICH - 30/4 på Gillet 6 i Sala

2024 började med en stor framgång när han följde upp sin singel ”Holy Father” med en utsåld spelning på Pumpehuset i Köpenhamn. Under året kan vi se fram emot flera singelsläpp följt av en EP!

Kommande turné innefattar en ny livesättning och band, något helt nytt för den svenska marknaden. Med Ricky Richs unika sound, hans förmåga att skapa hits och hans växande internationella närvaro står han inför ett år fyllt med potential och spännande möjligheter. Ricky Rich är inte bara en artist att hålla ögonen på – han är en kraft som omdefinierar den globala musikscenen.

Ricky Rich, en av Sveriges lysande stjärnor i musikvärlden, står inför ett spännande 2024. Med en unik orientalisk stil som fångar essensen av hans hitlåt ”Habibi”, har Ricky tagit sig an världsscenen, stödd av Warner Music Germany. Hans vår är full av nya singlar, en försmak på det kommande EP och albumet. Hans internationella framgångar backas upp av stora samarbeten och intressanta collabs med svenska popeliten.

 

❗️SÄKRA BILJETT I TID!

 
★ TIDER
22.00 – Entrén öppnar 
23.30- Spelning på stora scenen
02.00 – Tack för idag

 
★ BILJETTER
▸ Köp dina förköpsbiljetter här
▸ Åldersgräns 18+

★ FRÅGOR
▸ info@gillet6.se
▸ FB-meddelande


★ VIP
▸info@gillet6.se

Välkommen till Gillet 6 i Sala!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla