bookmark 1 show style1 City date_range 9 March 2024

NUET - Indira Paganotto

NUET presenterar INDIRA PAGANOTTO

Det finns kanske inget namn som är lika hett just nu som Indira Paganotto från Spanien. De senaste 12 månaderna har hennes framgång varit enormt där hon gått från att headline:a festivaler som Awakenings, Tomorrowland och Exit till att göra samma på klubbar som Circoloco, Fabric och DC-10. Indira är som ett av världens hetaste namn inom techno i nuläget och nu kommer hon till Sverige för första gången någonsin för en exklusiv spelning på Berns 9 Mars.

Med en musikalisk bakgrund där hennes far var dj på 80-talet fick hon ett perfekt musikaliskt bibliotek bestående av disco, jazz, acid house och goa. Denna bakgrund syns och hörs tydligt i hennes set som är fulla av lekfullhet och elegans som tar oss från 90-talsdisco till det mest aktuella inom underground techno. Genom att ofta blanda olika sounds fångar hon publikens uppmärksamhet. Hennes musikliska signum, psy-trance blandat med techno, har blivit en synonym för henne. 

I mars 2023 släppte hon ett samarbete med Nina Kraviz på Nina's label och mer släpp kommer under 2024 på bland annat hennes egna label ARTCORE. I år kommer hon headline:a alla de största festivalerna och hon kommer även starta sin egna residens på Amnesia Ibiza. Indiras framtid ser lika ljus ut som hennes leende och vi kunde inte vara ännu mera peppade över att hon nu kommer till NUET för att leverera som bara hon kan. Vi ger er, INDIRA PAGANOTTO!

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

20 ID

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla