bookmark 1 show style1 City date_range 1 March 2024

Grund konsertbiljett: Arvid Nero

Arvid Nero påbörjade sin musikaliska resa som gatumusiker i Göteborg och 2018 debuterade han med det kritikerrosade soloalbumet Mother Earth. Sedan dess har han släppt ytterligare två album, en EP och ett antal singlar. Arvid var även tidigare med i bandet The Magnolia där han var sångare tillsammans med vännen Albin Lee Meldau. Genom åren har Arvid rört sig fritt i en musikalisk värld som domineras av blues, country och soul. Hans texter är betraktelser över svärtan i livet, ofta parade med en ådra av tragikomik.

Hösten 2022 kom Arvids första singel på svenska, En gång en vän, och det blev starten på nytt låtskrivande, nu med fokus på det egna språket. Han hittar inspiration hos musikaliska poeter så som Dylan och Cohen men den artist han själv verkligen känner samhörighet med är Alf Robertson och hans musik och texter om det vanliga livet.

Arvids röst har förmågan att gå rakt in i själen och det är med glädje vi presenterar honom som första artist på vår Grundscen under 2024!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla