bookmark 1 show style1 City date_range 28 September 2024

En kväll med Di Leva

En kväll med Di Leva

Thomas Di Leva kommer till Falkenbergs Stadsteater 28 september och bjuder på en riktig vacker konsert med allt från hans egna hits men också en del David Bowie. 

Rymdblomman Di Leva från Gävle har genom åren släppt hela 22 album med hits som ”Vem ska jag tro på?”, ”Miraklet" och ”Vi har bara varandra”. Han sätter ord på det vi alla känner men kanske inte kan förklara. Den senaste tiden har han turnerat med sin kritiker-rosade Bowie-hyllning ”Changes” som är en fascinerande show i tid och rum där publiken får njuta av hans allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva. 

Efter över 30 års turnerande för fullsatta salonger och festivaler känns den en gång så ”udda fågeln” nu som självklar i allas våra hjärtan. Det är med stor glädje och förväntan vi presenterar Thomas Di Levas hänförande sång och legendariska artisteri och härligt att han gästar Falkenberg i september.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla