bookmark 1 show style1 City date_range 2 May 2024

Kulturlunch: Långbacka/Bådagård

De har hyllats för sin förmåga att trollbinda publiken med sina tätt sammanflätade röster.

En konsert med färgstarka och unika Långbacka/Bådagård är som att träda in i ett alldeles särskilt musikaliskt universum där genregränser utmanas och tradition möter progression!

● Föreställningsstart: kl. 12.00

● Längd: cirka 1 tim

● I priset ingår en kulturupplevelse och en lätt lunch med matig smörgås och kaffe eller te.

● Längre fram i bokningen kan du ange allergier eller önskemål om specialkost.

 

Efter framgångarna med senaste plattan ”Every Little whisper turns into a roar” och ett idogt turnerande, både på hemmaplan och utomlands, har duon jobbat flitigt med musik till film och scenkonst ett par år. Två filmsoundtrack har de hunnit få ut också, bland annat till filmen Glaciär av Camilla Läckberg.

 

Våren 2024 släpper de nytt efterlängtat album. Det kommer att heta RÖTTER och vara en tematisk berättelse om sökandet efter just det.

 

Duon har skapat sig en egen genre någonstans i smältdegeln av pop, jazz, världsmusik, traditionell folkmusik och filmmusik och förfinat det egna soundet för varje ny produktion.

 

Långbacka/Bådagård består av sångerskorna och multimusikerna Maja Långbacka och Matilda Bådagård.

 
Foto: Mikael sjöberg

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla