bookmark 2 föreställningar style2 orter date_range 16 augusti 2024 - 30 augusti 2024

Darin

2023 har vi fått både ny musik och en stor arenaturné från Darin. Nu fortsätter segertåget in i 2024, från arenaturné till sommarscenen!

 

Med senaste albumet En annan jag i bagaget tillsammans med hans svängiga upptempolåtar blir konserterna fulländade euforifester. Vem vet, kanske kryddas konserten med en och annan tolkning ifrån Så mycket bättre-hitsen också. En sak är iallafall säkert, när Darin äntrar scenen i sommar blir det en konsert du inte vill missa! 

 

Åldersgräns: 13 år, (18 år inne i serveringsområdet). Ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett. 

 

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla