bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

ULLARED LIVE

På en plats där ljuva toner och god mat möts i en harmonisk komposition får du känna tydlig kontrast mot varuhusets shoppingmyller. Boka in en musikalisk afton på Hotellet och upplev en avskalad och intim konsert med Sveriges mest folkkära artister. Välkommen till Ullared LIVE.

 

Det finns få saker som väcker så mycket känslor som musik. Missa inte chansen att ta del av en exklusiv konsert med din favoritartist som ett perfekt avslut på en lång shoppingdag.
Under ett antal tisdagar fyller vi restaurang Innergården´s harmoniska miljö med sång och musik, förväntansfulla gäster och god mat då Sveriges artistelit gästar Ullared.

Ullared LIVE erbjuder endast ett begränsat antal biljetter till varje tillfälle - Skynda att boka!

 

Biljetter till Ullared LIVE inkluderar både mat och underhållning. Låt smaka av Innergårdens välkomponerade varmrätt i kombination med något gott i glaset.

Varmrätt + efterrätt ingår i priset. Dryck ingår ej. Vinpaket finns att köpa på plats.

 

Plats: Innergården Hotellet, Danska vägen 2, 311 60 Ullared
Tid: Insläpp och mingel från 18:30. Middagen serveras 19:30. Live musik i ca. 1 timma. Baren stänger kl. 23:00

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla