bookmark 1 show style1 City date_range 5 April 2024

Dick So So (Världspremiär!)

Humor och sarkasm blandas i ett dansteaterverk om könsidentitet, maktstrukturer, fördomar och om att hitta tillbaka till sig själv.


Koreografen Charlotta Öfverholm och brittiska regissören Sam Brown ger sin Världspremiär till Dalateatern. En föreställning med ett nytt grepp; två performers på scen och sångare projicerade som en kör som kommenterar och uppmanar huvudpersonen i olika situationer med sång och text. Huvudpersonen är en kvinna som beslutat sig för att göra om sig till man för att få den uppmärksamhet och succé hon inser bara män kan få i det samhälle hon lever i. 


Charlotta Öfverholm har som dansare och koreograf arbetat över hela världen, jobbat med de absolut främsta inom dansen och driver ett eget produktionsbolag, Jus de la Vie. Ett av hennes projekt, Age on stage, har fått stor uppmärksamhet med sina produktioner för dansare över 45 år & workshops för människor över 65 år. Hennes verk beskrivs som fysisk dansteater med djup, ironi, brutalitet och humor.


Regi: Samuel Brown
Koreografi: Charlotta Öfverholm
Dansare: Kompani Jus De La Vie

Längd: 50 min + efterföljande samtal med Annelie Gardell

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla