bookmark 3 shows style1 City date_range 15 March 2024 - 16 March 2024

Olga kastar lasso

Familjeföreställning (från fem år).

Välkomna till vilda västern där den årliga lasso-tävlingen strax går av stapeln. Den drivna och äventyrliga hjälten Olga har siktet inställt på vinst och första pris, en resa till Japan. Hennes bästa vän hästen Stefan vill mest ha glass. Olga lyckas till slut övertyga Stefan om att lasso är kul, men då blir han plötsligt en oväntat stor konkurrent i tävlingen. Vad ska hon göra nu?  
Olga kastar Lasso är en fartfylld, rolig och spännande föreställning med livemusik och mycket sång i en mustig cowboymiljö.

 

Av: Patrik Franke efter bok av Helena Willis Regi: Agnes Hargne Wallander Scenografi/kostym/mask: Jenny Ljungberg Kompositör: Richard Nilsson Ljusdesign: Irmeli Strand Medverkande: Julia Frisberg, Edvin Bredefeldt, Martin Ellborg och Richard Nilsson.

 

För bokning av rullstolsplats, ledsagar-biljett och eller handikapparkering mejla info@byteatern.se
Köpt biljett återlöses fram till närmaste vardag innan föreställning kl 12

 

Föreställningen 9/12 kl 13.00 är en relaxed performance där publiken erbjuds lite mer frihet än vanligt. Lamporna är tända och dörren är öppen. Det råder en avspänd inställning till rörelser och ljud i lokalen. Du kan komma och gå som du vill under de 60 minuter som föreställningen pågår. Passar inte föreställningen är det bara att gå. Kanske vill ni hänga en stund i foajén och sedan pröva igen? 

Innan föreställningen skickar vi ut ett bildstöd via epost för att underlätta ert besök. 

Den här föreställningen är tänkt för alla men vi hoppas särskilt på att du med autism, kommunikationssvårigheter, intellektuell funktionsnedsättning eller liknande utmaningar kommer. 

Ledsagare går gratis. Boka din biljett genom att använda kampanjkoden ”ledsagare” samtidigt som du bokar minst en biljett för ordinarie pris. 

 
Läs mer om föreställningen.


Läs mer om tillgänglighet och planera ditt besök hos oss

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla