bookmark 4 shows style4 cities date_range 26 July 2024 - 3 August 2024

Tomas Ledin & Vapendragarna

TOMAS LEDIN TAR MED SIG NÅGRA AV SVERIGES MEST ÄLSKADE ARTISTER PÅ TURNÉ I SOMMAR!

Tomas Ledin och hans vapendragare ska ut på sommarturnén ”VIKER INTE NER MIG ÄN”. Nu står det klart att Niklas Strömstedt blir gästartist på flera av turnéstoppen, Little Jinder och Viktor Norén följer med som supportartister i några av städerna.  

Ledin har sjungit om älskade bryggor, solnedgångar, förstulna kyssar och sandaler av plast så länge att man tror att det var han som uppfann årstiden och snart rullar turnébussen ut på sommarens vägar igen. Tomas och hans medmusikanter sedan många år, Vapendragarna, har packat trummor, gitarrer och en låtkatalog med solstrålande pop och rock.

Nu står det även klart att Niklas Strömstedt medverkar som gästartist i Helsingborg, Varberg och Göteborg. Little Jinder är med som supportartist i Helsingborg, Borgholm och Varberg, och Viktor Norén i Göteborg.

 "Så är det! Jag ser verkligen fram emot det här. Turnén heter "Viker inte ner mig än” och tillsammans med de här synnerligen sköna och begåvade artisterna är ambitionen att, tillsammans med mitt grymma band, skapa några riktigt lyckliga kvällar. Hoppas vi ses där i sommarnattens ljus!" – Tomas Ledin.

 Sommarturné 2024 VIKER INTE NER MIG ÄN

26/7 Helsingborg, Sofiero - Special Guest: Niklas Strömstedt, support: Little Jinder

27/7 Borgholm, Borgholms Slottsruin - Support: Little Jinder

2/8 Varberg, Societetsparken Varberg - Special Guest: Niklas Strömstedt, support: Little Jinder

3/8 Göteborg, Trädgårdsföreningen - Special Guest: Niklas Strömstedt, support: Viktor Norén

Åldersgräns: 13 år, (18 år inne i serveringsområdet). Ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett.

Information inför ditt besök: Paraplyer, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra får inte tas med in på konsertområdet. Husdjur lämnas hemma och barnvagnar likaså. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området. Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. Visitation sker vid insläpp. Genom inträde till vår arena godkänner du att bli visiterad.

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla