bookmark 1 show style1 City date_range 27 April 2024

MAGNUS CARLSSON & LINDA BENGTZING - EN JÄKLA MASSA SCHLAGER 2024

I APRIL BLIR DET SCHLAGERFEST I LOKVERKSTAN!

När två av Sveriges mesta schlagerstjärnor åker på gemensam turné kan publiken räkna med en fartfylld kväll fylld av hits. Magnus och Linda uppträdde tillsammans under årets Melodifestival där de levererade ett färgsprakande schlagermedley som hyllats av såväl Tv-publik som media både i Sverige och utomlands. Mer av dessa Schlagerstjärnor hos Lotta på Liseberg i TV4!

- Det kommer bli en ”schlagerbonanza deluxe” säger Magnus och skrattar. Staplar du våra mellobidrag på varandra har du redan där 16 låtar.

- Vi har ju båda hits även utanför melodifestivalbubblan också så vi får vara kreativa nu när showen sätts ihop. Vi vill ju bjuda publiken på alla deras favoriter!

Magnus och Linda känner varandra väl sedan länge och det är inte första gången de är ute på turné ihop.

- Det ska bli så himla kul att turnera med Magnus igen, vi kompletterar varandra bra och tillsammans har vi ju 50 års scenerfarenhet säger Linda.

Räkna med en schlagerexplosion!

• Ca 2 timmar utan paus 
• Åldersgräns 13 år
- Upp till 18 kräver målsmans sällskap
• Dörrarna öppnas 18.00
• Showstart 20.00
• Efter showen sänker vi ner discokulan och rullar ut kvällens DJ
• Komplett mat- och drycksortiment serveras denna kväll

Eventet presenteras av Lokverkstan Eventarena & Monarch Music

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla