bookmark 1 show style1 City date_range 2 March 2024

Carbe med gäster (Daniel Norberg, Theresa Skjolden)

Pianisten och entertainern David Carbe är tillbaka med den 18:e upplagan av sin succéshow "Carbe med gäster"!

 

På scen möter du Carbe vid pianot, hans eminenta band och två gästartister av absolut toppklass. Med en blandad repertoar som spänner från musikal och klassiskt till jazz, schlager och rock'n'roll, bjuder Carbe med gäster på en musikalisk upplevelse som är både underhållande och imponerande.

 

Dessutom blir det garanterat många skratt denna kväll!

Carbe har bjudit in en av Sveriges mest populära entertainers: artisten, sångaren och humorgeniet Daniel Norberg!

Som om det inte vore nog gästar också en annan fantastisk röst i form av sångerskan, tillika Kungälvsbon Theresa Skjolden.

 

Varmt välkommen på en show du sent kommer att glömma!

 

OM ARTISTERNA:

 

Daniel Norberg

Daniel Norberg är en av Sveriges mest populära komiker och artister. Han är känd för sina träffsäkra parodier på Melodifestivalen, sina underhållande stand up-shower och inte minst för sin sångkarriär. Daniel började sin artistkarriär i Idol 2010. 2014 publicerade Norberg en parodi på Melodifestivalen-låten "Heroes" av Måns Zelmerlöw. Parodin blev en omedelbar succé och blev en av de mest sedda videorna på Youtube i Sverige. Sedan dess har Norberg fortsatt att göra succé. Han har deltagit i Diggiloo, Let's Dance, Mumbo Jumbo, Masked Singer, Allsång på Skansen och de flesta andra stora TV-program. Norberg är en folkkär artist som uppskattas av både barn och vuxna. Han är en skicklig komiker med en unik förmåga att få folk att skratta. Sedan 2023 är han även programledare i BingoLotto tillsammans med Lotta Engberg.

 

Theresa Skjolden

Theresa Skjolden är Kungälvsbon som började sin musikresa år 2000 som artist med Vingresor, via Sikta mot Stjärnorna, Fame Factory, och turné med Arrival i USA, för att sen landa på hemmaplan i jazztrion Smoke Rings Sisters sen 13 år, med otaliga föreställningar inom jazz, swing & boogie!
Theresa kommer från en musiker-familj och har jazzen i blodet. Musikalisk lekfullhet med en touch av Vintage är hennes signum, och att musicera tillsammans med andra musiker är en stor passion och en självklarhet för Theresa.

 

David Carbe

David Carbe är en pianist, entertainer och vokalist från Kungälv. Han har turnerat runt i Sverige i många olika sammanhang och samarbetar ofta med artister som Sonja Aldén, Charlotte Perrelli, Tommy Nilsson och Malena Ernman.
   Carbe har medverkat i Rhapsody in Rock, gjort gästframträdanden som artist/kapellmästare i TV4 BingoLotto och tilldelats flertalet utmärkelser för sitt artisteri.
Konsertserien ”Carbe med gäster” är ett koncept som arrangerats i många städer och som gästats av en stor del av den svenska artisteliten.

 

Bandet

David Carbe - piano

Johan Walter - gitarr

Jacob Linde - trummor

Simon Johansson - bas

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla