bookmark 8 shows style8 cities date_range 13 April 2024 - 27 April 2024

Magnus Carlsson & Linda Bengtzing - En jäkla massa schlager 2024

Efter en utsåld succéturné  hösten 23 åker Magnus Carlsson och Linda Bengtzing ut på en längre vårturné i Sveriges största konserthus och teatrar. 
Även vårturnén är på god väg att bli slutsåld på flera håll.

När två av Sveriges mesta schlagerstjärnor åker på gemensam turné kan vi räkna med en fartfylld kväll fylld av energi, glädje och odödliga schlagerhits. 
Starten för samarbetet var i Melodifestivalen 2023 och fortsatte sedan under den gemensamma utsålda turnén hösten 2023. 

På publikens begäran fortsätter alltså turnén under våren 2024 med början i Växjö 15 mars och avslut i Motala 27 april. 

”Det här är schlagerbonanza deluxe” säger Magnus och skrattar.
Staplar du våra egna mellobidrag på varandra har du redan där 16 låtar. Sedan vill ju addera en hel del klassiker och egna favoriter. 
Både jag och Linda har ju dessutom hits utanför melodifestivalbubblan också så vi får vara kreativa nu när showen sätts ihop. Vi vill ju bjuda publiken på allas favoriter!"

 Magnus och Linda känner varandra väl sedan länge och det är inte första gången de är ute på turné ihop.

”Det är så himla kul att turnera med Magnus, vi har samma humor och vi kompletterar varandra så bra. Tillsammans har vi ju 50 års scenerfarenhet, inte illa med tanke på att ingen av oss fyllt 50 ännu, haha!  Men detta är verkligen en schlagerexplosion!”

 Självklart får vi höra Magnus och Lindas egna schlagerhits men även en del oväntade låtar och personliga favoriter. På scenen återfinns även namnkunnige Jonas Gröning som kapellmästare och ett gäng välmeriterade musiker, alla taggade till tusen på att leverera 90 minuters schlagerexplosion

För information om bokning av rullstolsplatser maila info@monarch.se

Biljettköp är bindande och kan inte ångras eller ändras. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller således inte vid köp av evenemangsbiljetter. https://www.hallakonsument.se/varor-och-tjanster/konsert-och-evenemangsbiljetter/

Åldergräns 13 år.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla