bookmark 1 show style1 City date_range 11 August 2023

Medeltida musik – låtkurs för sångare och instrumentalister

Spela och sjung tillsammans!
Denna kurs kommer att ta dig med på en resa genom medeltidens musiktraditioner och ger dig chansen att själv få spela musik från olika delar av Europa.

Kursen riktar sig till dig som har viss vana av att sjunga eller att spela på ditt instrument. Dock finns inga krav på erfarenhet av historisk musik. Utlärningen sker både på gehör och med noter.

Dessutom kommer du att få möjlighet att spela tillsammans med andra musiker och få värdefull erfarenhet av att spela i en ensemble.

Gustav Näsman Olai är en mångårig deltagare på Medeltidsveckan och har främst spelat i grupperna Själ och Bagad Wisby. Han är också känd från Medeltidsmusikpodden och håller regelbundet kurser i att spela medeltida musik, bland annat via Medieval Music Besalú.


 

Notera att ordinarie pris gäller för dig med Medeltidsband. Du kan skaffa Medeltidsband här eller välja att köpa en Drop in biljett! Läs mer om om våra biljetter här.

 

 


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla