bookmark 3 shows style1 City date_range 8 August 2023 - 11 August 2023

Fabulas - eldvarieté med Infinite Moves

Fabulas, en magisk bok, hittas längst in i en skuggig borg. Genom boken får vi möte drakar, riddare, prinsar, prinsessor, trollkarlar och och andra väsen. Föreställningen är en eldvarieté som bjuder på eldmanipulation, hög teknik, jonglering, dans och akrobatik som du aldrig har sett den förr. En upplevelse för hela familjen.
Infinite Moves är tillbaks på Medeltidsveckan och denna gång med en internationell ensemble. I denna medeltida eldvarieté får vi möta artister från Costa Rica, Nicaragua, Mexico och Sverige. En unik ensemble och varietéföreställning bara för Medeltidsveckan 2023.Notera att ordinarie pris gäller för dig med Medeltidsband. Du kan skaffa Medeltidsband här eller välja att köpa en Drop in biljett! Läs mer om om våra biljetter här.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla