bookmark 3 shows style1 City date_range 11 August 2023 - 13 August 2023

Sveriges Medeltida Landskapslagar The Musical

Medeltida juridisk historia - varför har ingen redan gjort en musikal om det här? Detta grubbleri har plågat systrarna Andersson, aka folkmusikduon Två Otrevliga Flickor i åratal och nu är den äntligen ute på vägarna;

Sveriges Medeltida Landskapslagar - The Musical

En man ramlar ner från en mast, på en annan man och båda dör. Ett par vill viga sig, men dom har med sig otroligt fula ljus. En kvinna sitter på en svängelgrind och låter som en gök. Men vems fel är det, och hur fel är det att det hände? Det är eviga moraliska spörsmål som detta som nu äntligen tas itu med ordentligt. Teologer, sociologer, anarkister, ja hela kavalleriet kallas in för att take long hard look at rättssystemet och om det är bra eller fånigt eller både och.

Självklart kommer systrarna Andersson att ta sig an den medeltida juridik-historien i folkmusik-musikal-form, eftersom det är det enda rätta. Med sig i denna föreställning har dom också den eminenta och laglydiga Lovisa Lindgren på dragspel.


 

Notera att ordinarie pris gäller för dig med Medeltidsband. Du kan skaffa Medeltidsband här eller välja att köpa en Drop in biljett! Läs mer om om våra biljetter här.


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla