bookmark 5 shows style1 City date_range 6 August 2023 - 12 August 2023

TRiX ger: I era själar

Ni möter åtta artister från Gycklargruppen TRiX och Långsjö Teater som tillsammans bjuder på en storslagen eldcirkus med texter ur Khalil Gibrans bok Profeten.

Föreställningen är fylld av eldkonster, musik, jonglering, pyroteknik, brinnande konstruktioner och framförallt mycket värme och en krispig närvaro.

I era själar är en oförglömlig upplevelse för hela familjen.

Profeten är en av världslitteraturens mest lästa och citerade böcker. I föreställningen vävs Gibrans text samman med eldens urkraft, musik och sång med folkliga klanger. Texten är allmänmänsklig, ord som ger styrka och tröst men som också manar till handling och kraft. Det går att förändra världen. Gycklargruppen TRiX har sedan 1997 gjort sig kända för sina medryckande och häpnadsväckande eldcirkusföreställningar som turnérar såväl nationellt som internationellt. Långsjö teater är en fri teater grundad 2012. De producerar scenkonst för barn och vuxna med en vision om att genom scenkonst bidra till att skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle. De har sin identitet i den fysiska teatern och är multidisciplinära. Uttrycken omfattar bl.a. levande musik, berättande, kathakali och dans.

Medverkande från Gycklargruppen TRiX:
Martin Gerhardsson
Linus Sköld
Amy Alsegård
Vaarin Pedersen
Svart Adam Solander

Medverkande från Långsjö teater:
Annika Lykta
Andréa Arlid
Kajsa Dahlström


Notera att ordinarie pris gäller för dig med Medeltidsband. Du kan skaffa Medeltidsband här eller välja att köpa en Drop in biljett! Läs mer om om våra biljetter här.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla