bookmark 3 shows style1 City date_range 8 August 2023 - 12 August 2023

(under)BARA Gycklarens Varieté

I en storslagen, personlig och djärv enpersonsvarieté får publiken ta del av allt i gycklarens repertoar: Jonglering, trolleri, eldshow, utbrytarkonster, akrobatik, limerickar, ordvitsar, poesi, nakenchock, skäggflätor och gyckleri! För första gången intar Gycklaren Antonius scenen som soloartist i en helt egen varieté! I över 15 år har vår titulära gycklare roat besökare på medeltidsmarknader i hela Norden, Tyskland och Holland. På gator och torg, på krogshower och i ruiner har han medverkat i allt från eldshower och 'Alice i Underlandet' till marknadsgyckel och tornerspel. Alla galenskaper sätts nu samman i en unik föreställning! Urpremiär för (under)BARA Gycklarens Varieté! Vad som helst kan hända!


Notera att ordinarie pris gäller för dig med Medeltidsband. Du kan skaffa Medeltidsband här eller välja att köpa en Drop in biljett! Läs mer om om våra biljetter här.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla