bookmark 4 shows style1 City date_range 8 August 2023 - 10 August 2023

Hyckel och demoner (mata en hycklare)

Under den ganska gamla tiden, innan världen täcktes av bomull och deodorant, före underkläder och bluetooth, styrdes världen av Hyckel och Demoner.

Drakoniska Hycklare och demoniska övriga var de tjurskalliga urkrafterna som fick bergen att flamma, oceanerna att storma, matbutiker att höja priserna och världen att kippa av skräck och förundran. Fanatiska djur, förnärmade andar och flyktiga förbannelser stred med galenskap, tveksamma principer och glänsande prakt om ett och samma imperium: Visby på rosornas ö.

Demonerna är nära att ta över. Nu gräver vi upp stridsyxan.
I denna rollspels-show med livet som insats nästan gör nu Hycklarna sitt bästa för att rädda Visby. Kommer de klara det? Kommer de ens överleva till start?

Hyckel och Demoner (eller mata en Gycklare) är en följetong i 4 delar där publiken är med och bestämmer, tillsammans med spelledare Kristoffer Warnberg. Kroppsdelar, gaffatejp, musik, kakor, mustascher och andra stridbara ting kan förekomma. Se en eller alla, var aktiv eller tyst, ha med mat eller inte, rädda Visby eller gå vidare med skammen över att ha störtat vår ö.
Välkomna till årets upplaga av 2022-års succé: Hyckel och Demoner (eller mata en gycklare)
Köp biljetter till fler än en show och få 15% rabatt på biljettpriset! Går du på alla fyra shower i följetongen får du dessutom en pin! Koden är personlig och får inte spridas

FRIVILLIGT MEN UPPMUNTRAS: skapa rekvisita till Hyckel! Vill du att Hyckel slåss mot drakar med en två meter stor ylle-hund? Sy den och ta med på showen! Har du på laglig väg snott en medeltida vägkon som Hyckel borde ha som huvudbonad när de möter orcherna? Ta med! Ju knasigare desto bättre! Riktiga vapen och levande saker undanbedes pga orsaker.
Gycklargruppen Hyckel bildades 2014 och har sen dess uppträtt på allt från Medeltidsveckans ruinscener och marknadshörn till Kulturhuset stadsteatern och Fringe festivalen i Stockholm. Improvisation skadar ofta och allvarligt deras värdighet och därför satsar de helt på detta i år. Förfäras, förälskas och förundras när Hycklerskorna låter sitt gyckleri inta rollspelsformens äventyr.


Notera att ordinarie pris gäller för dig med Medeltidsband. Du kan skaffa Medeltidsband här eller välja att köpa en Drop in biljett! Läs mer om om våra biljetter här.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla