bookmark 1 show style1 City date_range 8 August 2023

Allsång med Hyckel

Missa inte årets mysigaste tradition! Sjung, nynna, lyssna, picknicka till vänners glada toner och Hyckels vis-skatt. Passar dig som är: ny på medeltidsveckan, medeltidsfanatiker, allsångsälskare, allsångs-mimare, nykär, nydumpad, i kilar-stadigt-relation, i ständig panik över att medeltidsveckan inte är året runt, potatisivrare, trött på folk, i behov av bra raggningslåtar, riddare-wannade, prinsess-revolutionär, öppen för att både kvinnor och svordomar fanns på medeltiden, eller som bara tycker att humor och visor är otroligt rimligt. Alla sånger finns på hyckel.se. Inga förkunskaper krävs, men om du vill lyssna in dig så finns alla låtar på Spotify.


Notera att ordinarie pris gäller för dig med Medeltidsband. Du kan skaffa Medeltidsband här eller välja att köpa en Drop in biljett! Läs mer om om våra biljetter här.


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla