bookmark 3 shows style1 City date_range 10 August 2023 - 12 August 2023

Arkadia presenterar: Magikern

Med trolleri som verktyg försöker Arkadia kontrollera både vår fysiska och vår mentala värld. I en mystisk, magisk och komisk föreställning får du veta mer om tarotkortet Magikern och samtidigt underhållas av mästerliga trollkonster och tankeknep.

2020 började Arkadia klura på om det inte gick att göra föreställningar baserade på några ikoniska tarotkort. Det resulterade i den första föreställningen "Dåren" som framfördes 2021 på Medeltidsveckan. "Magikern" är den fristående fortsättningen och utforskar således andra kortet i tarotkortleken.

Arkadia är flerfaldig Svensk Mästare i Scen- och Barnmagi (2018, 2022). Han har också setts flera gånger på TV både nationellt som internationellt. 2019 deltog han i det prestigefulla TV-programmet ”Penn & Tellers Fool Us” i Amerikansk TV. "Magikern" är huvudsakligen riktad till vuxna och ungdomar, men barn med tålamod för en bra historia är också välkomna.


 

Notera att ordinarie pris gäller för dig med Medeltidsband. Du kan skaffa Medeltidsband här eller välja att köpa en Drop in biljett! Läs mer om om våra biljetter här.


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla