bookmark 3 shows style1 City date_range 7 August 2023 - 12 August 2023

Eldsagor

Återigen bjuder Fae in ny som gammal publik att ta del av en afton av sagor. Sagor från en annan värld, en annan tid och en annan verklighet.

Upplev eldkonst så som den borde upplevas när som Fae utforskar den uråldriga traditionen att dela sagor i lägereldens sken. Var med och se sagorna komma till liv på scenen igenom berättarens röst, skådespelarnas rörelser och eldens dansande lågor.
Eldsagor är en elddramatisk föreställning för alla åldrar. (Barn under 10 år rekommenderas ha någon att hålla i handen)
I en magisk värld, annorlunda än våran får ni följa sagor som tar avstamp i tidens begynnelse och berättar historier om gudar och människors kamp mot ondska och sina inre demoner.


Notera att ordinarie pris gäller för dig med Medeltidsband. Du kan skaffa Medeltidsband här eller välja att köpa en Drop in biljett! Läs mer om om våra biljetter här.

 

Notera att ordinarie pris gäller för dig med Medeltidsband. Du kan skaffa Medeltidsband här eller välja att köpa en Drop in biljett! Läs mer om om våra biljetter här.


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla