bookmark 3 shows style1 City date_range 8 August 2023 - 11 August 2023

Arkadia presenterar: Mirakelmedicinen

För 3000 år sedan knäckte Arkadia Trismegistus alkemisternas stora gåta - De Vises Sten. Sedan den dagen har han varit odödlig - vilket har visat sig vara otroligt tråkigt. Han har nu kommit på att en del av denna sten går att blanda ut med Tamaturgiskt laddat vatten - vilket resulterar i en mirakelmedicin. Den heter Alltinktur och botar dig från bland annat ledvärk, leda, skörbjugg, kurbits, Flen och andra otyg! Kom och se det omöjliga hända, mitt framför dina ögon!

Arkadia är Svensk Mästare i Scenmagi och i Barntrolleri (2018, 2022). Han har uppträtt över hela världen, däribland i Las Vegas. Hans familjeföreställningar handlar om trolleri, humor och ett varmt möte mellan alla i publiken.

Mirakelmedicinen är en föreställning som har utvecklats under 17 år och är ett av Arkadias hjärtebarn.

Läs mer om Arkadia här: www.arkadia.se


Notera att ordinarie pris gäller för dig med Medeltidsband. Du kan skaffa Medeltidsband här eller välja att köpa en Drop in biljett! Läs mer om om våra biljetter här.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla