bookmark 17 shows style3 cities date_range 4 July 2023 - 12 August 2023

Tornerspel

Tornerspel i Visby 

Välkomna till Medeltidsveckans tornerspel med Gutars Bågskyttar och Torneamentum. Tornerspel är fart och tävling, lite skrämmande och mycket underhållande! Det är vackra hästar med modiga riddare, lata väpnare och en högljudd härold och sist men inte minst: Skickliga bågskyttar som gör allt för att roa dig.

 

Årets tornerspel blandar välkända grenar med nya inslag som stafettgrenar med riddare och bågskyttar. Nyhet som aldrig har visats på tornerspel, armborstskytte! Ta med familjen eller vännerna på ett fantastiskt äventyr på Strandgärdet och Medeltidsarenan, med solnedgång och ringmur till närmsta grannar!  
Barn 0-2 år: gratis, behöver inte boka platsbiljett.

 

Nytt för i år är att vi inför Drop-in biljetter. 

Drop in biljetter är för dem utan medeltidsband och de kostar därför lite mer. Dessa biljetter passar för den som vill gå på endast ett eller två evenemang under veckan. Vissa programpunkter har inte Drop-in pris. OBS! Drop in biljetter släpps närmare vecka 32. 
Läs mer om om våra biljetter här.

 

 

För information om Medeltidsveckans specialföreställningar ELD och Jubileumsspel XL se vidare nedan.


Varmt välkommen!


------------------------------------------

 

Medeltidsveckans Tornerspel ELD 


Välkomna till en sprakande eldföreställning då Medeltidsveckans tornerspel med Gutars Bågskyttar och Torneamentum bjuder in till gnistrande äventyr. Tornerspel är fart och tävling, lite skrämmande och mycket underhållande! Det är vackra hästar med modiga riddare, lata väpnare och en högljudd härold och sist men inte minst: Skickliga bågskyttar som gör allt för att roa dig.

Eldspelet är senare på kvällen, så att facklor och flammor ska synas desto bättre. Det kan vara skönt att ta med en extra filt att svepa om sig vid behov.
                                                       

 

------------------------------------------


Medeltidsveckans Tornerspel Jubileumsspel XL


Medeltidsveckans 40:e genomförande firar vi extra mycket just ikväll! Välkomna till Medeltidsveckans tornerspel med Gutars Bågskyttar och Torneamentum. Tornerspel är fart och tävling, lite skrämmande och mycket underhållande! Det är vackra hästar med modiga riddare, lata väpnare och en högljudd härold och sist men inte minst: Skickliga bågskyttar som gör allt för att roa dig.

 

Årets tornerspel blandar välkända grenar med nya inslag som stafettgrenar med riddare och bågskyttar. Nyhet som aldrig har visats på tornerspel tidigare år, armborstskytte!
 Gutars bågskyttar och Torneamentums riddare har planerat för den här kvällen hela vinterhalvåret, och vi ser allihop fram emot att få njuta av resultatet tillsammans.

 

Ta med familjen eller vännerna på ett fantastiskt äventyr på Strandgärdet och Medeltidsarenan, med solnedgång och ringmur till närmsta grannar!

 

 

                                                             

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla