bookmark 1 show style1 City date_range 14 October 2023

Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp

I konsertformatet "Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp" bjuder Shirley och hennes pianist & sidekick Joakim Niehoff på en härligt sprudlande musikupplevelse!

Denna väldigt speciella konsertkväll medverkar dessutom inbjudna lokala körsångare i alla åldrar i en specialsammansatt kör, som kallar sig ”Sjung med Shirley kören”!
Publiken bjuds både på Shirleys egna, men även lånade favoritlåtar som varvas med roliga turnéanekdoter, händelser och kontraster som kan uppstå i livet som både artist, kvinna mitt i livet, dotter och mamma.

Shirley låter oss inte kalla formatet för ”Stand Up konsert” så vi kallar det lite i smyg för ”Sing Up konsert”och det är bara att sätta sig tillrätta och njuta av en oförglömlig kväll med härlig musik, gemenskap, körsång och spontan allsång, många skratt och artisteri på högsta nivå! 
Konsertens längd ca 75-90 min. och spelas utan paus. 

Från 7 år.

 

Mer om Shirley:
Hon är tjejen ifrån Borås som upptäcktes redan i tonåren då hon sjöng demos åt världsstjärnor som bla. Whitney Houston.
I Eurovision Song Contest debuterade hon redan 2001 då hon körade bakom gruppen Antique med bidraget ”I Would Die For You” som tävlade för Grekland.
I melodifestivalen här i Sverige fick hon sitt stora genombrott år 2004 då hon med låten ”Min Kärlek” knockade Svenska folket och landade på en 2:a plats efter Lena PH.
Under årens lopp har hon tävlat i melodifestivalen många gånger och låtarna ”Min Kärlek” och ”Att Älska dig” blev stora hits i Sverige och är av publiken än idag hett efterfrågade.
Hon har släppt flertalet album både med egen musik och med tolkningar av sina favoriter, släppt två tidlösa Julalbum tillsammans med artisterna Sanna Nielsen och Sonja Aldén, turnerat många varv igenom Sverige och medverkar frekvent i våra mest folkkära TV -musikunderhållningsprogram. Med sin briljanta sångröst och härligt humoristiska personlighet både berör, underhåller och roar Shirley Clamp den svenska publiken året runt!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla